Arany-Ezüst ETF vásárlás

Címkék: nemesfémek

2011.07.10. 11:20

 

Növekvő krízisek, növekvő arany, ezüst árfolyamok

 

 

Egyre több, és egyre nagyobb vészjósló hírek események borzolják a világunkat a pénzügyi helyzetekkel kapcsolatban. A görögök csupán megközelítőleg 283 milliárd euróval lógnak, úgy hogy kamatot emelt az EU (1,5%). Már Portugália is bóvli kategóriába van sorolva, az USA többet van víz alatt, mint bármikor.

 

 

 

Hogyan tovább...

  • ...hova menekítsem a befektetéseimet?
  • ...mibe váltsam át a befektetési alapjaimat?
  • ...mi lesz ha Görögország összeomlik?
  • ...milyen valutába tartsam a pénzem?
  • ...ebből hogyan lehet előnyt kovácsolni?
  • ...mi lesz a pénzünkkel?

 

Válasz -Arany, Ezüst befektetési formákat!

A bizonytalanság, az inflációs nyomás, a adósság és bármilyen geopolitikai villongások, mind a nemesfémek keresletét növeli. Főleg úgy, hogy az előrejelzések alapján fogytán a nemesfém a talpunk alatt. Nagyon sok befektetési forma létezik amivel elérhető a nemesfém piaci hozam növekedési lehetőségek. Azért érdemes figyelembe venni a költségeket, mert nagyon tud fájni, ha jó befektetési formában van a pénzünk és a költségek felzabálják a nyereségünket.

 

Ezért is, hozam/költség arányban a legjobb befektetési lehetőségek jelenleg azok a pénzügyi eszközök ami mögött a nemesfémek vannak fedezetként. Azonban aki többletköltség ellenében birtokolni, őrizgetni, rettegni (lopástól) szeretne, akkor tegye meg.

 

Úgy vagyok a nemesfémekkel mint a árammal. Milyen kellemes gondolati és érzelmi állapotot okoz a használata, (pazarlás kizárva) és nincs szükségem egy törpe erőműre csak azért, hogy legyen, mert az csak plusz költséggel és további energia ráfordítással járna. Óvjuk Önmagunkat és ezáltal óvjuk a környezetünket is, nyer-nyer felállás. Adunk és kapunk /tükör effekt/.

 

Arany tőzsdén kereskedett alapok (ETFs) formájában, fizikális fedezet van mögötte és maximálisan 1%-os költségeket emészt fel ez a befektetési forma. Továbbá folyamatosan nyomon is követheti, a pénze gyarapodását egy online felületen keresztül. Időt, pénzt takarít meg vele, és ráadásul a nyereség mellett kényelmesen a saját igényeire szabva.

 

Használja ki a bizonytalanságot, nemesfém befektetéssel. Ügyfeleim  70%-ával valamilyen nemesfém befektetési formában (HUF, €, $) kereskedünk, a többi ügyfelemmel egyedi megbeszélt befektetési formákat használunk ki. (devizák, alternatív energiák illetve egzotikus piacok)

 

Arany (Gold) GLD ETF

Korrekciók után, a gyorsító támaszról (zöld vonal), újabb folyamatos emelkedés van az GLD ETF alapban. Megerősítés a 143,87 $-os árfolyam szint, mivel eddig történt a korrekció, ami annyit jelent, hogy a Fibo 61,8%-os szintről való visszafordulás megerősíti a további emelkedést. Sőt a kialakult kereslet, még jobban erősítheti ezt az emelkedést. A 154,03 $-os szint áttörése esetén a feltételezett célár 170,47 $-os,  ami plusz 11%-os emelkedést jelent. Természetesen ciklikusan érheti el ezeket az árfolyam tartományokat a GLD ETF alap.

 

 

Ezüst (Silver) SLV ETF

Az ezüst SLV ETF alap pénteken egy ellenállásba kereskedett, áttörése esetén a következő szint a 38,2 $-os árfolyamérték. A csökkenő csatornából kitört (piros), és vissza is tért az emelkedő csatornába (zöld), ami biztató lehet a jövőre nézve. Elképzelhető egy visszatesztelés a csatorna tetejére (piros), és onnan fényesedhet igazán az ezüst, ami természetesen jó beszállási lehetőségeket villant előre.

 

 

Arany 80%, Ezüst 20% DBP ETF alap

Súlyozott alapról van szó, 80%-ban aranyat, 20%-ban ezüstöt tartalmaz. Pénteki napon, itt is ellenállásba ért a kereskedés, egy visszatesz lehetséges, hogy jó beszállások alakuljanak ki.  A 20%-os ezüst jelenlét miatt mozgékonyabb ez az ETF alap, mint a arany alap, ezáltal magasabb kockázati osztályba tartozik mint a sima arany GLD ETF alap.

 

 

Sikeres együttműködést és befektetést kívánok!

Az információk és az adatok illetve a javaslatok, csupán tájékoztató jellegűek és semmilyen konkrét ajánlatnak nem minősülnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr743246187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása