top 100.jpgA globális 100 részvény ETF súlyozását, valamint a  valós idejű grafikont itt nézheti meg. Exxon felfelé kitört az ellenállásból, ez némileg befolyásolhatja azt a tényt, hogy új  csúcshoz közelit az IOO ETF alap.
Természetesen a többi cégnek is óda kell rakni egy pár lépcsőfokot, hogy áttörje a legutóbbi csúcsot az ETF alap.
Ha a pénzügyi cégek is jól szerepelnek akkor nagyon erős a kitörési esély, hogy új csúcsot érjen el az ETF alap. Közel két hét alatt cirka 6%-ot tudott erősödni az alap. kérdés lehet, hogy a mai, illetve a régebbi rések mikor töltődhetnek be.


Egyenlőre pozitív hangulat uralkodik a piacokon, azonban a szerda esti FED bejelentés meg is állíthatja az emelkedést. Amennyiben ez így alakul és már nem tud teljesen a csúcshoz közelíteni az IOO ETF alap, akkor erős lefordulás is lehet belőle.

Akkor lehet nagyobb gond a globális 100 részvény ETF alapban, ha ez a támasz letörne. Összességében, érdemes megvárni a szerdai napot, mert ha olyan bejelentés következne ami a pénzcsap elzárásáról szólna, akkor erősen short-os lehet az ETF alap.
Ellenben jöhet a kitörés cirka 75 $-ig egyenlőre.
Bővebben itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr715519349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása