prada.jpgSzárnyal a Prada, zakót adva a nagy divatházaknak, mivel a Richemont, Kering, LVMH és a többiek is folyamatosan panaszkodik a “langyos” piacról. Addig a milánói cég teljesen meghódítja az ázsiai piacokat.
Érdekesség, hogy a részvénypakett 20%-a van kint csak a piacokon csak, talán ez a “ritkaság” is hozzásegíti a Prada árfolyamát, hogy stabilan magasan legyen. Természetesen az, hogy szárnyal a Prada árfolyama, leginkább a nyereség emelkedésének lehet betudni.

Amennyiben nem tudja áttörni a 82-es ellenállást, akkor elindulhat a hozamrealizálási ciklus és a Prada árfolyama lefelé szárnyal.
Jelek vannak rá, leginkább a forgalom csökkenése, valamint az indikátor divergáló, ellentétes hatása. Amennyiben  a 76-os támaszt is letörné, akkor az utolsó menedék a ferde zöld trendvonal lehet.


Mert ha ezt is letörné az árfolyam, akkor teljesen a 70 HKD-os szintig szállna a mélybe az árfolyam, ami közel 13-15%-os csökkenést vetíthet  a jövőre nézve. Amennyiben így alakulnak az események, akkor nem szárnyal tovább a Prada mostanában. Ha még is kitörne a 82-es ellenállásból akkor a Prada szárnyal tovább. Grafikon és videó itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr235521417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása