Üdvözlöm, kedves érdeklődő!

 

  Jól döntött, nem véletlen, hogy a tőzsdei alapok blogra linkelt, azonban arra kérem, hogy a lejjebb kiemelt Tőzsdei alapok oldalakat tartsa előnybe.

Honlapomon a Tőzsdei alapokkal ("összetevőiekkel pl.: részvények, devizák, nyersanyagok") kapcsolatos előnyök, hasznok és lehetőségeket olvashatja, valamint csatlakozzon a facebook tőzsdei alapok oldalamhoz.

Arra törekszem, hogy minél valóságosabb képet mutassak arról, hogy valójában mi is történik a pénzügyi világban. Saját lelkemen, pénzemen tapasztalt, valamint valóságos megtörtént élethelyzetek késztetnek, és adnak erőt arra, hogy minél több Magyar emberhez eljuttassam meglátásaimat, tapasztalataimat.  

Már sikert értem el azzal, hogy ezeket a szavakat olvassa, kedves olvasom, hálás köszönet.Milyen lehetőségekre, milyen buktatókra számíthatunk, és mik azok a dolgok amire oda kell figyelnünk mindannyian. Elérhetőek azon befektetési lehetőségek, amit a cégek vagy éppen a NAGYOBB VAGYONNAL RENDELKEZŐ emberek használnak.

 

Csak egy döntés kell hozzá, és némi nyitottság a hagyományos banki és biztosítási pénzügyi termékeken túl. Semmi ördögi dolog nincs benne, természetesen szükséges a bank és a biztosítok jelenléte, mert egyelőre függünk tőlük. Azonban egy nagyon fontos dolgot megtehet, kedves olvasom, azzal hogy befektetések / megtakarítások területén közelebb lép a pénzügyi piacokhoz. Ezáltal 60-70%-kal tudja csökkenteni a költségeit, és nagyobb rálátása lesz a pénze mozgására. Sajnos folyamatosan szembesülök azzal a ténnyel, hogy az információk, adatok és a gazdasági helyzettel kapcsolatos kilátások, kissé torzak. Így nekünk is, kik a tőzsde világában élnek nap mint nap, oda kell figyelnünk, és igen a sorok között kell tudnunk olvasni. Sokat hallom a biztonságot minimális kockát és azért minél magasabb nyereségek igényeit. Kérem, ma mit is jelent a biztonság, vagy is mi az ami biztos...ezen tovább kell lépnünk, és tudomásul kell vennünk, hogy ami biztos, az a  folyamos változás.

 

Szívesen fogadom, és érdeklődve várom a kérdéseit, észrevételeit és  javaslatait!

 

Mobil.: 0630/844-8702

Skype.: tozsdeialapok
e-mail.: info@tozsdeialapok.hu


Szép napszakot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr423351555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása