Emerging Europa

Middle East & Africa

Fejlődő Európa, Közel-Kelet és Afrika

 

 

Oroszországban elérhető a nullás költségvetési hiány 2012-re, jelenleg a GDP 0,9%-a. Az olajnak és a nyersanyagoknak, nagy szerepe van ennek a kellemes attitűdben. Idén 4,4%, 2012-ben további 4%-os bővülést várnak az orosz gazdaságtól. (ERUS)

 

 

Közel-Kelet és Afrika, igazán nem kell nagy comment, kissé puskaporos  a hangulat. Érdemes figyelemmel kísérni az ide tartozó ETF alapokat. (GAF, MES, EUN7)

Díjmentes számlanyitással profitáljon ön is Oroszország növekedési lehetőségekből, illetve a közel-keleti eseményekből. Akár telefonon, online vagy a kettő kombinációjával. Egy online kereskedési felületen keresztül folyamatosan nyomon követheti a befektetett tőkéjének mozgását is.

További információért hívjon, 0630/844-8702!

 

USA-ban forgalmazott  fejlődő európai, távol-keleti és afrikai ETF alapok. NASDAQ $

 

Teljes régiókat lefedő ETFs.

 

Orosz piaci ETF alapok

 

Egyéb érdekes ország ETF alapok

 

 

Európában forgalmazott  fejlődő európai, távol-keleti és afrikai ETF alapok. XETRA €

 

Teljes régiókat lefedő ETF alapok

 

Orosz, tőzsdén kereskedett alapok (ETFs)

 

Dél-Afrikai, tőzsdén kereskedett alapok (ETFs)

 

Török, tőzsdén kereskedett alapok (ETFs)

 

Ha bármilyen észrevétele, hozzászólása van, kérem jelezze. Javaslatokat, ötleteket szívesen fogadok. Díjmentes számlanyitással profitáljon ön is Fejlődő Ázsiai növekedési lehetőségekből. Akár telefonon, online vagy a kettő kombinációjával. Egy online kereskedési felületen keresztül folyamatosan nyomon követheti a befektetett tőkéjének mozgását is.

 

További információért hívjon, 0630/844-8702!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr693239143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása