olaj.jpgAz olajos ETF alap heti grafikonja, egy nagyon intenzív kitörési szintre hívja fel a figyelmünket. A piros sáv, ami cirka 2,5% széleleségű, döntheti el a kitörési szituációt. Természetesen erősen a szíriai események függvényében. amennyiben ez megtörténik akkor az első célárunk a legutóbbi csúcsértékre tehető 45,44 $-os értékre, ami cirka 11,2%-ra van az említett kitörési sáv alsó, mostani értékétől.
Klasszikus esetben pedig közel 24-26%-ot emelkedhet az olajos ETF, feltételezhetően az 52 $-os szint környékéig. Amennyiben nem történik meg a kitörés, akkor természetesen lefordulás következhet, és lefelé is hasonló lehet a szituáció, ha letöri a ferde zöld támaszt az árfolyam.
Tehát érdemes figyelni az olajos szíriai eseményeket, mert az energetikai cégeket is érzékenyen befolyásolhatja. bővebben itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr415503596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása