arany2.jpgAzaz, ha ezt a szintet letöri az arany, akkor könnyedén 1300 $ alá kerülhet az árfolyam, és erősen közelíthet az 1268 $-os támaszhoz. Akkor lehet nagyobb gond, ha ez a támasz is elesik, mert akkor újra jöhet az 1200 alatti minimumpont tesztelése, ami 1180 $/uncia árfolyamnál volt.
Amennyiben tart az a zöld 7 $ szélességű sáv, akkor jönni fognak újra a vevők és csillogásba megy át a kereskedés.
Az sem lenne meglepő, ha egy fordított fej váll alakzat alakulna ki a grafikonon, ami egyenes utat mutathat felfelé.
Igazán akkor lesz arany-os a helyzet, ha a mostani 1420 $-os ellenállás fölé tud kerülni a gold. Piros ferde ellenállás áttörésével újra nyílhat a kapu a letörési sáv irányába. Pontosabban 1537 és 1553 közzé csilloghatja be magát az XAU/USD.


Ez a helyzetkép hasonlóan érvényes az SPDR GLD ETF alapra is, mivel ahogy a grafikonon is láthatja, nagyon erős az a bizonyos követési hiba. Ez a bejegyzés az utóbbi hetek arannyal kapcsolatos bejegyzések pontosító bejegyzése, és itt most utalók az augusztus 13.-i xau/usd spot és az augusztus 30.-i GLD ETF bejegyzésekre. Bővebben itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr475508250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása