exxon2.jpgAz EXXON napi grafikonja fontos kereskedési napokat vetít elénk a következő hetekre. Július végétől közel 10%-ot csökkent az árfolyam, teljesen 86,30 $-os támaszig. Ez a támasz érdekes lehet a következő napokban, mert ha ez a támasz teljes gyertyával letörik, akkor jöhet a 85 $-os szint, majd teljesen 80 $-ig is eshet az árfolyam.
Azonban egyenlőre megállt az esés, a 86,6-as és a 87,7-es csatorna lehet érdekes. Mert amennyiben kilép ezen csatornából akkor lehet nyitni a megfelelő pozíciókat. A fent említett IXC globális energia ETF alap például kitörés előtti állapotban van. Amennyiben 86,6 illetve 87 felett tud maradni az árfolyam, akkor erős jelek mutatnak arra, hogy a piros téglával jelzett rések betöltésre kerülhetnek. bővebben itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr795504530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása