bayer.jpgAz összes indexben megtalálható ami valamilyen módon összekapcsolható a Bayer vállalattal. Ezekből néhány DAX, Euro Stoxx 50, DivDax, CDAX, Stoxx 50, Prime All Shares, Euro Stoxx, DAXSector Chemicals és még a globális indexeket is ide lehet sorolni.
Némiképp kiemelendő az MSCI Németország Index, mivel a MSCI befektetési szolgáltató súlyozásai illetve adott vállalat megítélése erősen befolyásolja az adott vállalat részvényeinek árfolyamainak alakulását. De ez a MSCI Németország index, csak egy a sok közül, ez csak egy irányvonal, semmi több, mivel több befektetési alap használ inkább MSCI indexeket Benchmarknak.

Megtorpanás és fordulás jelek a Bayer részvényben. 91 €-os csúcs után, egy szép ereszkedést követően újabb megtorpanás és fordulós jelek alakultak ki az árfolyamban. 88,42 €-os ellenállás megállította az árfolyamot és kialakult egy fordítós formáció, ami elég erősnek és megbízhatónak tűnik. 85,7 €-os támaszt letörve, további intenzív esésbe folytatódhat a Bayer árfolyamának alakulása, teljesen a 82 €-os támaszig.
Itt már ha további letörésre kerül sor, akkor 80 € alá 77,50 €-ig is süllyedhet az árfolyam, ami már komolyabb 10-13 %-os csökkenést mutat. A fent említett szintek, azaz a vízszintes vonalak egyben figyelmeztető szintek is egyben, az árfolyam további alakulásával kapcsolatban. Egyenlőre a 85,70 €-os támasz dönthet a napokban a Bayer árfolyamának alakulásáról.
Grafikon itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr375530144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása