Most lehet, hogy teljes kitisztulnak a tőzsdék

 

Lehet okoskodnom, de minek! Amit látsz a tőzsdéken az van, szakad minden. Remélem most teljesen kitisztul a tőzsde, és nagyon jó beszállási lehetőségeket kínál. 

történések...

Vicces, de a 2008-as eséseket, nem engedték teljesen kifutni, hogy helyreálljon az egyensúly, és korán kezdték el önteni, a pénzt a gazdaságba. Ez azt jelenti, hogy mesterségesen -"dollár $ nyomtatás-kötvény visszavásárlások" -pénzt nyomtak a gazdaságba.

Most már tudjuk, hogy a lufit fújta fel újra, mert nagyon csekély a fogyasztás. Azonban ezek mellett a cégek hatalmas mennyiségű készpénzt halmoztak fel. Mivel nem volt, nincs fogyasztás -MIBŐL?-, csökkenteni kellett a termeléseket (leépítések), ezáltal még kevesebb pénzt tudtak keresni/költeni a fogyasztok. Teljesen megváltoztatva a költekezési szokásokat.

Te is tudod pontosan hogy mikre, hogyan adsz ki pénzt..

-milyen kiadásokat helyezel előtérbe..

Mindenkinek más a fontosabb, mindenki a saját helyzetéből, környezetéből kiindulva, hozza meg a döntéseiket.

A saját környezetemből azt látom és tapasztalom, hogy az egészségügy, élelmiszer és a gazdaságos termékek (energia) és szolgáltatások kerülnek előtérbe. Ez is azt erősíti, hogy átalakulóban a világszemlélet. 

Ezért is gondolom azt, hogy a gyógyszeripari, mezőgazdasági, élelmiszer ipari valamint a gazdaságos termékkel és szolgáltatásokkal foglalkozó cégek és tőzsdei alapokkal érdemes a jövőben számolni. Most egyenlőre kivárás, vagy rövid távú pozíciókban érdemes gondolkodni, mert nagyon nincs rendben a világ pénzügyi helyzete.

 

Sikeres kereskedést kívánok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeialapok-etf.blog.hu/api/trackback/id/tr863257323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása